2013年10月21日星期一

要闻转载: 湖南洪江警方威胁恐吓抗拒强拆自焚烧伤的库区移民

维权网
Chinese Human Rights Defenders 
Compare Hotels

Find great prices for amazing hotels wherever your next destination may be. It's simple to search 100+ sites at once!
From our sponsors
湖南洪江警方威胁恐吓抗拒强拆自焚烧伤的库区移民
Oct 21st 2013, 02:31, by wqw0

(维权网信息员洪泉报道)今天2013年10月18日星期五,从湖南洪江托口电站库区移民维权人士处得到消息,洪江警方威胁恐吓正在怀化市第一人民医院住院治疗的托口库区移民张小军,说等他出院后要把他关起来。

张小军是托口电站库区托口镇新塘村7组村民,2013年9月16日下午,洪江市托口电站搬迁协调指挥部征地科科长王美风带着工作队员和挖机准备对张小军家进行强拆,遭张小军拒绝,在王美风指挥挖机强拆时,张小军点燃泼在自己身上的汽油,并扑向王美风,结果,张小军全身烧成重伤,王美风也被烧伤。

现张小军仍在怀化市第一人民医院接受治疗。

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

没有评论:

发表评论

电邮订阅 - 请输入你的电邮

网页浏览总次数